Utolsó kommentek

Archívum

Bevonulástól a Felszerelésig

Rendészeti tanulók törtnései naprakészen

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskolából jelentkezik...

2010.08.11. 23:24 | Policeprincess90 | Szólj hozzá!

Az első döntési kört követően, idén felvételt nyertem a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába. A felvételi eljárás alatt rengeteg mindent tapasztaltam,megléptem a rendőrré válás folyamatának első lépcsőfokait. Leendő rendőrkollégám,'vadaszgoreny' meghívására kaptam arra lehetőséget,hogy tanácsaimat,tapasztalataimat,észrevételeimet a felvételivel és később az iskolával kapcsolatban megoszthassam itt Önökkel,olvasókkal.

Leírásaimban megpróbálom a velem történteket úgy közölni,hogy az mindenki számára érthető és hasznos információ legyen. Az iskolában történtek biztosan tartalmaznak majd személyesebb élményeket is,de igyekszem majd úgy leírni a dolgokat,hogy az általánosságban értendő lehessen.

A napokban én is írok a felvételi eljárás állomásairól: A környezettanulmányról,a megyei rendőr-főkapitányságon zajlott előszűrésről,az iskolai fizikai-műveltségi alkalmassági vizsgáról és Honvéd Egészségügyi Központban történő átfogó egészségi,pszichológiai vizsgálatokról.

Írásaimban tehát Miskolcról fogok információkat adni.Remélem,némileg tudok segíteni ezzel azoknak,akiket komolyan érdekel a rendőri hivatás,fontolgatják az MRSZKI-ba való jelentkezésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rszki.blog.hu/api/trackback/id/tr812215877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása